Whatsapp
—Jagersverhalen

Marco en Henk jagen in Zweden

Hulshorst 12 september 2020,


Waar zal ik beginnen, een week in zweden op uitnodiging van Anton en Erna.

Ten eerste was het weerzien van vrienden na 15 jaar geweldig en bij aankomst branden de houtkachel waardoor het lekker knus was in de stuga.

En stond er een flesje bier klaar, ook niet verkeerd.

Eigenlijk zou mijn vrouw mee maar die vond het toch wat gewaagd om in deze periode mee te gaan.

Ik vroeg toen aan Anton of mijn jachtmaat Henk vd hoek mee mocht en dit was geen probleem.

Hij is trouwens meteen gebombardeerd tot bompa door dochter Melanie


Wat hebben wij een fantastische week gehad, Anton heeft ons veel laten zien en we hebben weer veel bijgeleerd in ons jonge jagers bestaan. Van alles wat, over voerplekken tm plaatsing van kansels.

Van voerputjes maken voor de vos, tot lokken van de vos en natuurlijk ook veel bij gekletst. Ook de kennis making met Tineke en Jack was erg leuk. Een echtpaar dat een week in Rydaholm was om te vissen. Vissen op snoek, snoekbaars en baars is iets wat ook bij Rydaholms Hunting & Fishing uitstekend kan.


Henk heeft nog een mooie vos kunnen strekken zelf helaas niet tot schot gekomen maar dat mocht de pret niet drukken. Op vrijdagavond, de laatste avond van onze week in Zweden, een super afsluiting gehad met familie van Duinen, Tineke en Jack.

Eerst kleiduiven schieten met aansluitend een BBQ, met wild zwijn vlees en nadien kampvuur met live gitaar en zang door Anton en Melanie.


Wat een geweldige ervaring en zweden wat ben je mooi, onze volgende boeking staat al want wij zijn 100% om. Helaas hebben we Job en Koen-Willem, de andere jacht gidsen nog niet mogen ontmoeten maar deze mannen verzetten daar met Anton samen mooie dingen. Rydaholms Hunting & Fishing is voor iedere jager of jong jager zeker aan te bevelen.


Anton en Erna nogmaals hartelijk dank en tot in februari 2021.Groeten en WMH Marco en Henk.

...