Whatsapp

Welkom bij Rydaholms Hunting

jagen in Zweden
Over ons

Rydaholms-Hunting is een kleinschalige jachtonderneming in Zweden. Rydaholm ligt in de provincie Småland, zuid Zweden. In 2009 heb ik hier de jachtcursus gedaan en heb sindsdien de mogelijkheid om in dit mooie land te mogen jagen.


Van jongs af aan was ik al in de bossen te vinden. Het observeren van alle soorten wild, zoals edelherten, reeën, wilde zwijnen, vossen en vogels, leidde al snel tot interesse in de jacht. Zo heb ik onder anderen gejaagd op edelherten en reewild in de Schotse hooglanden en in Nederland op wilde zwijnen en vossen.

Sinds 2006 ben ik woonachtig in Zweden en jaag vooral op vos, das en reewild. Nu wil ik zowel jonge jagers als ervaren jagers, die een jachtakte hebben, maar zelf geen jacht hebben, de gelegenheid geven om hier te komen jagen.

Anton van Duinen
Jämtland

In Jämtland, een provincie in het noorden, hebben wij de mogelijkheid om u te laten jagen op eland en roodwild.

U wordt volledig begeleidt tijdens de dagen dat u hier bent. U kunt hier overnachten in een van onze stuga's. Ook het vervoer van en naar de jachtrevieren regelen wij.

In het menu vindt u de link naar de verschillende arrangementen. Wilt u meer informatie over deze arrangementen neem dan contact op met ons. Verder regelen wij ook de papieren voor uw wapen(s) of voor het huren van een wapen hierin Zweden. Ook de Zweedse jachtakte die u nodig heeft wordt door ons verzorgd.

contact
Vraag nu vrijblijvend aan
team

De ervaren outdoor experts

Wij staan voor u klaar om u met onze expertise een onvergetelijke ervaring te bieden.
Eigenaar  jachtbegeleider