Whatsapp
—Visserslatijn

Al meer dan 10 jaar te gast.

Hallo iedereen,

In 2009 kregen mijn vader en ik het idee om er even tussen uit te gaan. Een weekje vissen in Zweden was ons doel. We kwamen al snel bij Anton en Erna uit. Het duurde even voordat we in contact kwamen want de familie van Duinen was op vakantie. Dat wisten wij niet en eigenlijk dacht ik van die willen geen klanten het duurde me te lang voordat ik antwoord kreeg.

Maar wat ben ik blij dat we gewacht hebben, want nu na meer dan 10 jaar kan ik u rustig zeggen dat het weekje vissen bij Rydaholms Hunting & Fishing een onderdeel is geworden in ons leven. Mijn pa en ik keerde elk jaar terug en mijn beste maat Vossie wilde ook eens mee. Zijn eerste Zweedse snoek was meteen een van 94 cm. We hebben mooie visdagen gehad maar ook mindere door het weer of andere omstandigheden.

De laatste 2 jaar leerde we een groep Friesen kennen die veel van roofvissen af wisten. Het klikte meteen en nu boeken we gelijktijdig onze week roofvissen in Zweden. Sterker nog we hebben al een aantal weekenden in Harlingen samen gevist.

En wat we ontdekte was, dat onze Friese vrienden, de gastvrijheid van de familie van Duinen ook zo enorm waardeerde. Niets is hun teveel, ze willen alles voor hun gasten regelen.

Wij, ( Hans, Hetty, Vossie en ik ) blijven terug komen bij onze vrienden in Rydaholm.

Anton, Erna, Melanie en Kelly bedankt voor alles en tot gauw.

Mike van Ossenbruggen

...