Whatsapp
—Visserslatijn

Snoekvissen Rydaholm, Zweden zomer 2017

Dit jaar weer met ze drieën naar Zweden, na het vorig jaar noordelijk opgezocht te hebben dit jaar een mooie accommodatie in zuid Zweden gevonden. Na een rit van een kleine 11 uur kwamen we aan bij de Stuga's van Anton en Erna, de Stuga die wij hadden voldeed aan alles, een verandaatje, keukentje, BBQ en al het andere was er, perfect dus. Gelijk bij ontvangst een kop koffie, een praatje, en natuurlijk het plan bespreken; snoekvissen.

We hadden twee mooie meren tot onze beschikking die met een half uur rijden goed bereikbaar waren. Het eerste meer was het Hindsen, zeer helder meer waar mooie grote snoek zwom en je de vissen dus al 5 meter van de boot zag aankomen heel tof! Het 2e meer was het Tjurken, een wat meer afgelegen troebel meer midden in de natuur met mooie donkere snoek en een zeer goed bestand aan snoekbaars.

Heel fijn was ook dat we een goede comfortabele boot met voldoende ruimte hadden  om met ze drieën in te kunnen vissen, deze boot was samen met de 15 pk motor perfect voor het vissen

De zomer is niet de makkelijkste tijd om vis te vangen en in het begin was het ook wel even zoeken, maar uiteindelijk wisten we trollend toch mooie aantallen vis en ook prima formaten te vangen. Samen met de prachtige natuur, rust, uitzichten, prima weer en de gastvrijheid van Erna en Anton was het een meer dan geslaagde week.

...